donderdag

Geven en krijgen… HAS 2013

Cadeautjes, zo leuk altijd!

Het idee van een swap vond ik ook geweldig, dus gaf ik me op voor de Handmade Autumn Swap van Dreamstuff. Mijn swappartner was de geweldige Conny, zonder blog. Maar wat een pakket mocht ik ontvangen!

Aangezien Conny in Nederland woont en ik in België, maar wel een hele toffe Nederlandse collega heb, werd het naar daar gestuurd om wat verzendkosten te sparen. Gisteren ging ik dan ook vol verwachting naar het werk, want de lieve collega kwam tot in Brussel! Helemaal opgewonden als een klein meisje bij Sinterklaas deed ik daar om 8u ‘s morgens mijn pakket open. En mijn dag kon niet meer stuk!

swap all

Enkele details van de kleine viltfiguurtjes:

kaboutervogelhart

En de pièce de résistance: een prachtige gevilte sjaal, waarbij de reactie van de collega’s was: dat is helemaal jouw kleur en stijl! En gelijk hebben ze.

sjaal

En nu het domme van het verhaal: ik ben helemaal vergeten een foto te trekken van wat ik heb opgestuurd! Al heb ik er al mijn liefde ingestoken, ik heb toch het gevoel dat mijn gehaakte tas met notaboekje niet kan tippen aan dit pakket. Conny.

Een weekje ervoor viel er trouwens nog een pakje in de bus, dat ik wegens de drukte helemaal niet had kunnen fotograferen! Ik heb namelijk mijn allereerste give-away gewonnen bij Patricia. Wat een leuke verrassing en leuke spulletjes! Ze heeft trouwens net een webwinkeltje opgezet dat met de feestdagen in aantocht een aanrader is voor het cadeautjesshoppen, ga maar eens hier kijken: http://nl.dawanda.com/shop/decreatieveuil

1 opmerking:

  1. Wauw, wat een mooi pakket heb je ontvangen. En de sjaal is echt een kunstwerk! Daar ga heel mooi mee zijn.
    Bedankt voor je enthousiaste deelname aan de Handmade Autumn Swap!

    BeantwoordenVerwijderen