zondag

HAS met vertraging

Ik kreeg van Connie een super leuk pakketje voor de Autumn Handmade Swap georganiseerd door Dreamstuff! Maar snel erna kwam de ontnuchtering… mijn pakketje kwam nooit bij haar aan. Na wat over en weer gemail, vond ik echt dat ik dat recht moest zetten. We spraken af dat ik wat extra tijd kreeg, zodat ik terug een mooi pakketje kon versturen. Ik schakelde de hulp van een Nederlandse collega in, die zo lief was om het pakketje in Rotterdam op de post te doen, zodat de grens al geen gevaar meer betekende. En net kreeg ik het jubelende berichtje dat het was toegekomen!
En aangezien een mens leert uit zijn fouten, deze keer wel foto’s genomen.
Connie liet me weten dat ze van paddenstoelen hield, en van rood tot paars tinten.
Een iets verkleinde vinktas met een stofje dat ik op het spektakel niet kon laten liggen denkend aan Connie!
image
In de tas kwamen ook nog:
Een mapje voor visitekaartjes en bijpassend zakdoekzakjes (iets kleinere versie van dit):
image
Het geweldige knoopje komt van mijn favoriete Etsy winkeltje met de onuitspreekbare naam… altijd binnen de week geleverd uit Bangkok, ongelooflijk!
Maar voor een creatieve dame vulde ik die niet op met iets geprint, maar met versneden origami papiertjes. Zo kan ze zelf een persoonlijk berichtje schrijven aan de ontvanger.
imageimage
Om te kunnen schrijven heb je natuurlijk ook een gevulde pennenzak nodig:
image
En aangezien ik de vinktas iets verkleind had, vond ik toch dat er nog een extra noodzakje bijhoorde, voor als je plots in de winkel staat, of herfstbladeren wil verzamelen,…
imageimage

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooi pakket en wat superlief dat je nog een keer van alles hebt gemaakt voor je swappartner. Tof dat je niet door de post bij de pakken bent gaan neerzitten, maar nog een keer je naaimachine voor de dag hebt gehaald.
    Hulde!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen